Arnhem, 12 december 2017

 

Beste radioamateurs,

Nog een paar dagen en dan is het weer kerstmis. Voor vele tijd om weer bij familie en vrienden op bezoek te gaan. Een tijd van liefde, gezelligheid en samenzijn. Voor andere weer een tijd tot rust te komen, tijden voor herinneringen en/of een kerkelijke bezinning.

Als Stichting Telecommunicatie Techniek Arnhem (STTA) kunnen we terugkijken op een mooi technisch jaar. Het afgelopen jaar hebben diverse repeaters hun definitieve opstelling gekregen, hebben we het HAM-Net in de omgeving van Arnhem kunnen realiseren. Daarnaast hebben we met vele collega OM-ers diverse technische experimenten kunnen uitvoeren.

Als Stichting STTA zijn we best wel trots op het huidige behaalde resultaat. Ook zijn we trots op de inzet van de collega OM-ers die ons het afgelopen jaar op vrijwillige basis hebben geholpen om de doelstelling van onze Stichting (Het promoten en ondersteunen op non-profit basis van het zendamateurisme in de regio Arnhem d.m.v. het opzetten en onderhouden van diverse activiteiten en netwerk faciliteiten) te kunnen verwezenlijken.

Een speciale dank spreken we uit naar het bestuur van de Veron afdeling Arnhem en in het bijzonder naar Fred (beheerder van het clubhonk).  Als Stichting zijn we blij dat we de gelegenheid krijgen om het clubhonk Arnhem te kunnen gebruiken als uitval basis.

Voor het aankomende jaar 2018 staan er nog een aantal experimenten op de rol, maar eerst gaan we genieten van de feestdagen.

Het bestuur van de Stichting STTA wens jullie allemaal fijne feestdagen en een gelukkig 2018 toe.

Namens het bestuur Stichting STTA

Roel, Pascal, Cor, Eelco & Herman.